Vihreä oliivi on oliivipuun hedelmä, jonka latinankielinen nimi on Olea Europaea, Oleaceae-perheen puu. Luomuvihreä oliivi kerätään nuorena, kun hedelmä on saavuttanut lopullisen kokonsa, mutta ennen kypsymistä ja ennen kuin sen väri muuttuu mustaksi. Vastaanotettaessa tehtaalla, luomuvihreä oliivi, josta kivi on poistettu, pestään, blansseerataan ja pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luomuvihreä oliivi: 100%
Energia yhteensä: 150 Kcal 618 kJ
Ravintokuitu: 2,3 g
Proteiini: 1,2 g
Suola: 4,6 g
Luonnonmukainen vihreä tomaatti, latinankieliseltä nimeltään Solanum Lycopersicum, kuuluu yöshadeihin (Solanaceae). FRDP kehittää maatalousketjuja kenttäviljeltyjen tomaattiensa tueksi. Luonnonmukaiset vihreät tomaatit ovat punaisia tomaatteja, jotka on korjattu ennen kypsymistä. Vastaanotettaessa tehtaalle vihreät tomaatit pestään, leikataan ja sitten pakastetaan IQF-menetelmällä.
Luonnonmukainen vihreä tomaatti: 100%
Energia yhteensä: 23 Kcal 95 kJ
Ravintokuitu: 1,1 g
Proteiinit: 1,2 g
Suola: Jälkiä